Turizmas 

Turizmas

Keliaujantiems dviračiu ir ne tik, siūlome įvairių turizmo ir laisvalaikio prekių skirtų Jūsų išvykoms, poilsiui ir kelionėms. Pas mus galite rasti platų asortimentą lengvų palapinių, šiltų miegmaišių, miegojimo kilimėlių, patikimų dujinių bei skysto kuro viryklių, tvirtų maisto gaminimo įrankių ar indų, prožektorių, termosų, peiliukų ir kitų pr...

Keliaujantiems dviračiu ir ne tik, siūlome įvairių turizmo ir laisvalaikio prekių skirtų Jūsų išvykoms, poilsiui ir kelionėms. Pas mus galite rasti platų asortimentą lengvų palapinių, šiltų miegmaišių, miegojimo kilimėlių, patikimų dujinių bei skysto kuro viryklių, tvirtų maisto gaminimo įrankių ar indų, prožektorių, termosų, peiliukų ir kitų priedų.

Daugiau

Kategorijoje

Yra 243 prekės(-ių).

Palapinės

Palapinė - vienas iš svarbiausių turizmo gamtoje reikmenų. Tai juk kiekvieno keliautojo mobilūs namai gamtoje, kurie apsaugo ir nuo vėjo, ir nuo lietaus, ir nuo šalčio. Taip pat ji suteikia jaukumo ir saugumo jausmą kur bebūtumėte. Gamintojai siūlo įvairius palapinių modelius kiekvienam keliavimo tipui - nuo pačių kompaktiškiausių ir lengviausių iki didelių ir erdvių. Dviračių žygiai.lt parduotuvėje rasite platų pasirinkimą įvairaus tipo palapinių pagal dydį, kainą, kokybę. Tikimės, kad mūsų parduotuvėje Jūs išsirinksite Jūsų svajonių mobilius namus. Na o jeigu nerandate tinkamo varianto ar turite klausimų, visuomet susisiekite su mumis ir mes Jums padėsime!

Miegmaišiai

Mūsų asortimente rasite didelį turistinių miegmaišių pasirinkimą - nuo lengvų, sintetika užpildytų vasarinių iki šiltų, pūkų užpildu, skirtų naudoti žiemą. Prekiaujame Pinguin, Millet, Lafuma gamintojų produkcija. Šios prekės puikiai tiks tiek nedidelei jūsų išvykai su dviračiu, tiek ir ilgai kelionei atšiauriomis sąlygomis. Visos prekės pasižymi geriausiomis šilumos savybėmis, suderintomis su nedideliu svoriu.

Kilimėliai

Savaime prisipučiantis turistinis kilimėlis leidžia ne tik komfortiškai miegoti, tačiau ir apsaugo nuo šalčio, sklindančio nuo žemė paviršiaus. Prekiaujame įvairių išmatavimų, storio ir svorio Pinguin kilimėliais pagal kiekvieno keliautojo poreikius ir pageidavimus. Apsilankykite mūsų parduotuvėje ir išsirinkite tinkamiausią prekę savo kelionei ar dviračių žygiui!

Viryklės

Platus turistinių viryklių pasirinkimas. Pas mus galite įsigyti Optimus, Pinguin ir Esbit turistinių viryklių ir jų priedų. Asortimente viryklės, veikiančios dujomis, skystu kuru (arba abiem kartu), taip pat sausu kuru. Prekiaujame ne tik viryklėmis, tačiau ir dujų balionėliais, skysto kuro talpomis, sauso kuro tabletėmis, virimo puodais, turistiniais kavinukais, turistiniais indų rinkiniais ir kitomis panašiomis prekėmis. Įsigykite labiausiai patikusią prekę ir sėkmingai ją panaudokite savo kelionėse!

Prožektoriai

Petzl turistiniai, taktiniai ir sportiniai prožektoriai. Mūsų asortimente rasite platų Petzl galvos prožektorių asortimentą. Prožektoriai skirti tiek turizmui, tiek ir bėgiojimui. Naujausi modeliai gali veikti ir su baterijomis, ir akumuliatoriais. Galite pasirinkti įvairių spalvų, galingumo ir paskirties prožektorių. Išsirinkite savo kelionių prožektorių!

Indai, įrankiai

Platus įvairių turistinių indų ir įrankių pasirinkimas. Mūsų parduotuvės asortimente rasite turistinių puodų, keptuvių, kavinukų, virdulių, šaukštų, šakučių, peilių. Kokybiški, pagaminti patikimų turizmo inventoriaus gamintojų, pasižymintis ergonomiškumu, patikimumu ir ilgaamžiškumu. Apsilankykite mūsų parduotuvėje ir išsirinkite sau tinkamą prekę!

Termosai

Platus kelioninių termosų pasirinkimas. Esbit termosai puikiai tinka turizmui, aktyviam laisvalaikiui ar šiaip kasdieniniam naudojimui. Galimas platus dydžių pasirinkimas tiek skystam turiniui, tiek ir šilto maisto laikymui. Daugelis termosų turi kelių spalvų versijas, todėl galite pasirinkti labiausiai patikusią Jums. Išsirinkite geriausią turistinį termosą savo kelionėms!

Avalynė

Turistiniai batai yra skirti žygiams ir kelionėms ir kasdienai net ir blogiausiu oru. Bet bet kuris patyręs turistas pasakys, kad be tinkamai parinktų batų niekur eiti negalima. Turistiniai batai turi būti tinkamai parinkti kiekvienai veiklai individualiai.

puslapyje

A roomy tent with variable door arrangement and a spacious vestibule has enough space for 6 to 7 campers.

470,00 €
0 Atsiliepimas(-ai)
Dėl užsakymo susisiekite info@dviraciuzygiai.lt
Dėl užsakymo susisiekite info@dviraciuzygiai.lt
Į pageidavimus Palyginti

this five-season expedition sleeping bag is designed for the keen mountaineer and built to offer protection in extreme environments and weather conditions. Expert Series The World Roof casts a comfortable and incredibly warm K Dry Down, a goose down protected from dampness using a fluorocarbon free treatment that creates a barrier that repels water while...

549,00 €
0 Atsiliepimas(-ai)
Dėl užsakymo susisiekite info@dviraciuzygiai.lt
Dėl užsakymo susisiekite info@dviraciuzygiai.lt
Į pageidavimus Palyginti

A roomy inflatable tent with variable door arrangement and a spacious vestibule has enought space for 4-5 persons. Thanks to used Airtube technology is tent put up very easy and quick.

790,00 €
0 Atsiliepimas(-ai)
Dėl užsakymo susisiekite info@dviraciuzygiai.lt
Dėl užsakymo susisiekite info@dviraciuzygiai.lt
Į pageidavimus Palyginti
Rodoma 241 - 243 iš 243 dalykų

Dviraciuzygiai.lt puslapyje yra naudojami slapukai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.

Išsamią informaciją rasite slapukų naudojimo puslapyje