Prekių ženklai

Yra 51 prekių ženklai
  • Lizard Skins

    Nuo 1993 metų Lizard Skins kompanija kuria produktus, skirtus viso pasaulio dviratininkams. Geriausiai kompanija žinoma dėl savo gaminamų grandinių apsaugų bei vairų juostų. Lizard Skins misija yra apsaugoti dviratininką ir dviratį kelionės metu ir važiavimą paversti dar malonesnį. 

    Lizard Skins yra viena iš nedaugelio industrijos kompanijų, kuri savo produkciją ir šiandien gamina Jungtinėse Amerikos Valstijose. Viena to priežasčių - aukščiausi reikalavimai kokybei. Kiekvienas pagaminamas produktas yra kruopščiai tikrinamas kol pasiekia vartotojus, todėl galite būti tikri, jog įsigiję Lizard Skins prekę nenusivilsite.

    Lizard skins dviračio aksesuarai

  • Merida

    MERIDA - Taivanio dviračių gamintojas, turintis išskirtinai gerą dviračių gamintojo vardą visame pasaulyje. Šio gamintojo dviračius pamėgę tiek dviratininkai mėgėjai, tiek profesionalai ne  tik Lietuvoje, bet ir kituose kraštuose. 

    MERIDA šiemet skaičiuoja 27 gyvavimo metus ir per šį laikotarpį tapo reikšmingu dviračių industrijos dalyviu. Naujausios dviračiams pritaikomos technologijos kuriamos ir išbandomos gamintojo tyrimų centre (Research & Developement) Vokietijoje. Tuo tarpu masinė gamyba atliekama Taivanyje. Tokiu būdu MERIDA sugeba patenkinti vis augančius viso pasaulio dviratininkų poreikius, pasiūlydama kiekvienam segmentui tinkamą produktą - vaikiški dviračiai, elektriniai dviračiai, fitneso, miesto, turistiniai ar high-end plento dviračiai. Kiekvienas ras sau tinkamą produktą už priimtiną kainą.

    MERIDA turi profesionalias dviratininkų komandas, kuriose važiuoja lenktynininkai nuolat užimantys aukščiausias vietas.

    Plento dviračių komandoje BAHRAIN MERIDA PRO CYCLING TEAM važiuoja ir vienas geriausių Lietuvos dviratininkų Ramūnas Navardauskas.

    Tuo tarpu MTB varžybose dalyvauja MULTIVAN MERIDA BIKING TEAM

    MERIDA - puikūs dviračiai kiekvienam!

    Apsilankykite mūsų parduotuvėje ir išsirinkite sau tinkamą dviratį už geriausią kainą! 

    Daugiau apie gamintoją galite sužinoti apsilankę svetainėje http://www.merida-bikes.com/

  • Millet

    MILLET - prancūzų kompanija, gaminanti itin aukštos kokybės turizmo inventorių. Pradėję savo viekla nuo kuprinių gamybos, šiandien MILLET viso pasaulio nuotykių ieškotojams, keliautojams siūlo miegmaišius, batus, alpinizmo įrangą, rūbus ir kitas prekes. Mūsų asortimente rasite gausų šio gamintojo prekių pasirinkimą už priimtiną kainą. 

  • Norco

    NORCO yra Vokietijos kompanija, besispecializuojanti dviračių aksesuarų ir krepšių gamyboje. Ši kompanija gamina daug aksesuarų įvairiems dviračių gamintojams, taip pat tam tikrus produktus siūlo vartotojams ir pati. Kokybiški Norco krepšiai yra nepralaidūs vandeniui, atsparūs susidėvėjimui ir plyšimams, patogiai montuojami ir tinkantys įvairaus tipo keliautojams.  Norco dviračių krepšiai

  • Optimus

    Optimus - švedų kompanija, nuo 1899 metų gaminanti turizmo inventorių viso pasaulio keliautojams. Optimus įrangą renkasi ir išrankūs, atšiauriomis sąlygomis keliaujantys žmonės, o taip pat ir paprasti nuotykių mėgėjai, norintys savaitgalį praleisti gamtoje. Optimus savo asortimente turi atitinkamų turizmo prekių visiems poreikiams.

    Optimus prekės turizmui

  • Ortlieb

    ORTLIEB - tai Vokietijos kompanija, gaminanti kokybiškus ir patikimus, neperšlampamus krepšius keliautojams, dviratininkams, motociklininkams ir visiems, mėgstantiems aktyvų laisvalaikį. Šio gamintojo krepšius puikiai žino kiekvienas, besidomintis turizmu. Taip pat turbūt dažnas yra išbandęs šių krepšių patikimumą ir tvirtumą kelionėse. ORTLIEB - geriausios kokybės dviračių krepšiai, kuriuos išsirinks kiekvienas pagal savo pomėgius ir biudžetą. 

    ORTLIEB kompanija įkurta 1982 metais Vokietijoje netoli Niurbergo miesto. Pirmosios prekės buvo neperšlampami maišai ir dviračių krepšiai pagaminti iš sunkvežimio priekabos medžiagos, pasiūtos naudojant įkūrėjo Hartmut Ortlieb motinos siuvimo mašiną. Nuo šios drąsios pradžios prabėgo daug metų ir kompanija išvystė begalę naujų produktų, panaudodami geriausias ir naujausias šių dienų technologijas. Šiuo metu Ortlieb prekių kolekciją sudaro daugiau kaip per 300 prekių įvairiems nuotykių mėgėjams. Viskas pasikeitė per tą laiką, tačiau nepasikeitė tik aistra savo darbui bei geografinė vieta. Ir šiandien visi krepšiai yra gaminami "po vienu stogu" Vokietijoje, kur įsikūręs tyrimų padalinys, inžinieriai, gamyba, pardavimai, rinkodara, logistika. ORTLIEB krepšiai gaminami Vokietijoje, ne Kinijoje, kaip daugelis analogų. 

    ORTLIEB prekės yra 100% apsaugotos nuo vandens ir dulkių net ir užsegimo vietose. Kokia bebūtų jūsų aistra - kalnai, dviračiai, vaikščiojimas, motociklai, kiti nuotykiai, ORTLIEB turi ką jums pasiūlyti!

    Užsukite pas mus ir įsigykite bet kurią prekę iš mūsų siūlomo Ortlieb krepšių plataus asortimento už geriausią kainą! 

    Plačiau apie gamintoją galite sužinoti apsilankę svetainėje https://www.ortlieb.com

    Ortlieb neperšlampami krepšiai

  • Petzl

    PETZL - prancūzų kompanija, gaminanti aukštos kokybės prožektorius aktyvaus laisvalaikio, sporto mėgėjams, o taip pat įvairų alpinizmo inventorių. Prekiaujame PETZL ant galvos montuojamais prožektoriais, dar kitaip vadinamais "ciklopais". Savo asortimente turime ką pasiūlyti ir mėgėjams, ir profesionalams. PETZL prožektorius renkasi ir turizmo mėgėjai, ir sportininkai, ir įvairių profesijų atstovai, kurių darbe reikalingas tokio tipo apšvietimas. PETZL prožektoriai gali veikti su baterijomis, o taip pat su akumuliatoriais. 2017 metų kolekcijoje rasite ir hibridinių sprendimų, t.y. prožektorių, kurie veikia su abiem energijos šaltiniais. Peržiūrėkite mūsų PETZL asortimentą ir išsirinkite sau tinkamą prekę! Petzl prožektoriai

  • Pinguin

    PINGUIN - čekų kompanija, gaminanti kokybiškas laisvalaikio ir turizmo prekes. Asortimente rasite palapinių, miegmaišių, savaime prisipučiančių kilimėlių, turistinės virtuvės įrankių ir indų. Ir visa tai priimtinomis kainomis be jokių kompromisų kokybei. PINGUIN prekės puikiai tinka ir keliaujanties dviračiais, ir kitokiais būdais. Tad jeigu ruošiatės į kelionę ar norite atnaujinti savo inventorių, būtinai peržvelkite visus mūsų PINGUIN pasiūlymus!

    Pinguin turizmo įranga

  • Polisport

    POLISPORT - kompanija iš Portugalijos, besispecializuojanti įvairių plastikinių aksesuarų dviračiams ir motociklams gamyboje. Dviračių sferoje POLISPORT yra lyderiaujanti kompanija pagal vaikiškų kėdučių dviračiams gamyba. Kaip tik šias prekes ir siūlome mūsų klientams. Aukštos kokybės kėdutės, įvairių spalvų ir už priimtiną kainą. Tinkamą kėdutę rasite daugeliui egzistuojančių dviračių tipų. POLISPORT - "mes gyvename, mes rūpinamės, mes mėgaujamės kelionėmis!" Polisport vaikiškos kėdutės

  • Schwalbe

    SCHWALBE - tai Vokietijos kompanija, kuri beveik 100 metų gamina kokybiškas dviračių padangas. Gamintojas sėkmingai kuria ir tieka padangas kalnų, miesto, plento, kelioniniams, vaikiškiems dviračiams visame pasaulyje. Schwalbe turi atstovybes Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje, Italijoje, Olandijoje, JAV, Kanadoje. Visame pasaulyje padangos platinamos daugiau kaip 40 šalių.

    Plačiau apie gamintoją sužinosite apsilankę svetainėje https://www.schwalbe.com

    Schwalbe padangos

  • SKS Germany

    SKS Germany yra lyderiaujantis dviračio aksesuarų gamintojas, siūlantis labai kokybiškas pastatomas, mini, dviračio rėmo pompas, įrankių komplektus, dviračių sparnus. "Made in Germany" ženklu pažymėtos prekės užtikrina aukščiausią kokybę ir patikimumą. SKS Germany nuolat dalyvauja įvairiose industrijos parodose ir su savo prekių žeklais nuolat laimi įvairius apdovanojimus.

  • Surly

    Surly bikes yra dviračių rėmų, detalių bei aksesuarų gamintoja. Kompanija specializuojasi gamindama plieninius dviračių rėmus iš 4130 plieno. Itin patikimi ir aukštos kokybės jų dviračiai yra labai mėgstami keliautojų ir vertinami visame pasaulyje. 

    Užsukite į mūsų parduotuvę ir išsirinkite sau tinkamą Surly dviratį ar rėmą!

    Daugiau apie gamintoją galite sužinoti apsilankę svetainėje www.surlybikes.com

  • Topeak

    Topeak kompanija yra dviračių aksesuarų, detalių bei priedų gamintoja. Topeak - tai aukščiausios kokybės prekės pradedantiesiems dviratininkams, mėgėjams ir profesionalams. Topeak asortimente turi įvairių įrankių -šešiakampiai raktai, grandinės raktai, atsuktuvai, namų remonto komplektai, priedų - pompos, veidrodėliai, sparnai, gertuvės, laikikliai, telefono laikikliai, matavimo prietaisai, padangų remonto komplektai. Nemažai Topeak gamintojo produktų nuolat laimi Reddot awards apdovanojimuose už geriausią dizainą, funkcionalumą ir t.t. 

    Išskirtinio populiarumo yra sulaukę Topeak krepšiai. Yra modelių skirtų vežti ant bagažinės, taip pat montuojami ant vairo, rėmo karties, priekyje. Topeak gamintojas naudoja savo patentuotą MTX tvirtinimo technologiją, kurios dėka krepšius lengva nuimti ir uždėti. 

    Užsukite pas mus ir įsigykite Topeak prekių geriausiomis kainomis!

  • Trelock

    TRELOCK - yra vienas iš seniausių Vokietijos dviračių aksesuarų gamintojų, siūlančių spynas ir apsaugos sprendimus, apšvietimo žibintus dviračiams. Pagrindiniai TRELOCK prioritetai - kokybė, dizainas ir inovacijos. Gerai žinomo ne tik Vokietijos rinkoje gamintojo spynos puikiai tiks apsaugoti jūsų dviratį, o lempos patikimai apšvies kelią tamsiu paros metu.

    Mūsų asortimente rasite platų pasirinkimą spynų, užraktų, žibintų pasirinkimą Jūsų dviračiui. Nuo paprasčiausios nebrangios spynos iki aukščiausio saugumo lygmens užraktų, taip pat ir žibintų. Apsilankykite ir įsigykite sau tinkamą produktą už priimtiną kainą! 

    Daugiau apie gamintoja galite perskaityti svetainėje http://other.trelock.de/web/en/

  • Tubus

    TUBUS - daugiau nei dvidešimt metų žinomas tarp visų pasaulio dviratininkų keliautojų kaip patikimų ir tvirtų plieninių bagažinių dviračiams gamintojas. Jas savo kelionėms renkasi ne tik įvairūs keliautojai, tačiau nemaža dalis dviračių kompanijų jas taip pat naudoja komplektuodami savo turistinius bei miesto dviračius.

    TUBUS bagažinės yra tinkamos vežti itin didelius svorius, lengvos bet tuo pačiu labai patikimos ir kokybiškos. Gamintojo geriausiai ir seniausiai žinomos bagažinės yra CARGO ir TARA modeliai. Daugiau kaip aštuoniolika metų gaminamuose modeliuos yra atlikti tik nedideli patobulinimai, tačiau šios bagažinės - kiekvieno keliautojo geriausias pasirinkimas. 

    Kiekviena TUBUS bagažinė yra gaminama rankomis (handmade). Visos prekės yra nuodugniai testuojamos ir tikrinamos kol galiausiai pasiekia vartotojus.  TUBUS gamintojo stiprybė - žinojimas ir mokėjimas kaip iš plono ir lengvo plieno pagaminti lengvą ir tvirtą produktą. Dėl šių žinių jie taip gerai ir vertinami. 

    TUBUS taip pat asortimente rasite bagažinių, tinkamų elektriniams bei netipiniams dviračiams. 

    Užsukite į mūsų elektroninę parduotuvę ir išsirinkite sau tinkamą ir patikimą TUBUS dviračio bagažinę už geriausią kainą!

    Daugiau apie gamintoją galite sužinoti svetainėje www.tubus.com

  • Uvex

    Uvex - vokiečių įmonė, gaminanti kokybiškus ir patikimus dviratininkų šalmus. "Yra poreikiai, standartai ir yra UVEX. Mes ne tik pateisiname poreikius, lūkesčius ir atitinkame standartus, mes juos viršijame!"  Uvex šalmas

Rodoma 25 - 48 iš 51 dalykų

Dviraciuzygiai.lt puslapyje yra naudojami slapukai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.

Išsamią informaciją rasite slapukų naudojimo puslapyje